fredag 12 januari 2018

Kalinka-tröjan

Sakta växer tröjan i Kalinka 21-garn. Med stickor 2,5 går det inte så fort fram.


Jag hade bestämt mig för att göra en enkel dekoration framtill, i form av några avigstickade ränder. Tre stycken, bestämde jag mig för. Så körde jag i gång och hann en rätt bra bit innan jag kom på att jag stickade på bakstycket, där jag inte tänkt mig någon dekoration. 

Jag hade alls ingen lust att repa upp, så då fick jag tänka om. Tre ganska korta räder därbak och fem lite längre där fram fick det bli i stället. Och det tror jag blir bättre än ursprungstanken. Ibland är det bra att göra fel. 😉


(Hmm, när jag förminskar bilderna lika mycket som i gamla bloggen så blir de mindre här. Får tänka på det i framtiden.)


4 kommentarer:

AnJa sa...

Det ser finfint ut! Det jag saknar i min blogg nu är att det inte går att klicka på bilderna och få upp dem större. Tror jag måste ta mig i kragen och byta utseende snart. Tror kanske att det har med det att göra för min del i alla fall.

KataM sa...

Din kommentar fick mig att inse att Blogger kanske komprimerad bilderna automatiskt, och så verkar det vara. Tack, du besparade mig just ett onödigt arbetsmoment.

Men jag skulle fortfarande vilja få bilderna lite större på själva bloggen. Andra bloggeranvändare lyckas med det. Måste försöka lista ut hur man gör.

Cecilia sa...

Mycket bättre att låta sakerna ha sin gång än att bita sig fast i en idé! Jag ändrar storlek på bildengenom att höger klicka och då kommer det upp en ram, liksom. I den kan jag välja bildstorlek.

KataM sa...

Av en ren slum upptäckte jag den där finessen med att klicka på bilden bara strax innan du tipsade mig. Så enkelt! :-)