onsdag 14 februari 2018

Inte så pjåkigt!

Nog för att jag blivit alltmer försiktig med plast de senaste åren, men ibland är det inte så dumt. Jag har två exemplar av Hinzaväskan och de är så vansinnigt bra. Rymmer massor, är stadiga, kan sättas ned på marken även i väta och lera och är bara att spola av efteråt. Den är toppen att ha med när man handlar, åker på marknad, ska på utflykt och ungefär allt annat man kan tänka sig. Jag lämnar sällan hemmet utan den.


Det enda problemet är att om det snöar eller regnar blir sakerna man har där våta. Jag har tänkt att göra något åt saken ett bra tag, och det kraftiga snövädret i förrförra veckan gav mig den där välbehövliga sparken i baken som fick mig att ta tag i saken.

Jag köpte en bit vaxduk av den där lite finare sorten som nästan ser ut som vanligt tyg. Jag hade tur och hittade ett mönster som jag tycker passade perfekt. 

Det tog ett tag att tänka, provklippa ett mönster i tidningspapper, pula, tråckla och till sist sy på riktigt. Men nu är det klart och det blev verkligen inte pjåkigt alls.4 kommentarer:

fale artut sa...

Det blev ju hur bra som helst, och färgerna är kalasfina!

Elisabet sa...

Så smart!Och snyggt. Det kan du massproducera och sälja som tillbehör till väskan. Jag skulle köpa ett direkt, är ett stort fan av Hinzaväskan och använder den flitigt.
Hälsningar Elisabet

gunvor sa...


Jättefin! Dessutom fick du till ett rim! tänkte du på det?

AnJa sa...

Den väskan har jag aldrig hört talas om. Det verkar superpraktisk! Och vilket fint skydd det blev! Toppen!