måndag 12 februari 2018

Oj, vad jag hunnit!

Jag vaknade tidigt och steg upp redan vid femtiden. Efter frukost hann jag baka både semlor och fröknäcke.


Sedan for jag till Skattegårdens Handelshus i Ödeshög. Där finns det mesta, både nytt och begagnat, det jag inte hittar i Vadstena finner jag ofta där. Idag var jag ute efter vaxduk att ställa skorna på när jag varit ute i trädgården. Jag går oftast inte ut genom entrédörren, utan via kontoret, så där har jag skor stående. Sommartid går det bra att ha dem på dörrmattan, men när man får snö på skorna,smälter det och rinner genom mattan och ned på parketten.


Granne med Skattegården ligger en godisfabrik som har försäljning av både egentillverkat och vanligt standardgodis. Jag äter inte mycket godis, håller mig i stort till LCHF. Men helt strikt är jag inte och så här dagarna innan fastan hör det ju till att festa lite extra, så det passade bra.


Sedan har jag hunnit med lite småpyssel i trädgården och stickat lite på sjalen.

Tänk, vad man hinner när man kör igång i arla morgonstund. Problemet är bara att nu vid fyratiden är jag trött och börjar längta efter att få krypa till kojs... 😴2 kommentarer:

Cecilia sa...

Låter som en bra dag! Och det blir en lång skön kväll när man kan sticka och ändå känna att man inget försummar.

AnJa sa...

Här har du en som var uppe med tuppen jämt! Men sista halvåret vaknar jag sällan före halv 8. Det var bättre förr för nu hinner man inte med mycket. Önskar jag tyckte om godis men har helt tappat smak för sött och det är tråkigt! Ska försöka klämma en semla idag i alla fall. Ha det gott!