Jag vet inte riktigt vad jag åt till kvällsmat idag.
När jag gjorde i ordning odlingsbäddarna hittade jag några vita rötter från förra året. Jag har en känsla av att jag höstsådde just där för att få en vårskörd, men jag tänkte inte på att titta på etiketterna som stod där så ordentligt INNAN jag tog bort dem, tillsammans med en massa andra. Och inte hade jag skrivit något om det i trädgårdsdagboken heller, jag som brukar vara så noga med det.
Jag gissar på att det var rotpersilja, men det skulle kunna vara havrerot också. Jag är inte så välbekant med någon av dem och de är ganska lika.
Nåja, vad det än var, kokta med smör var de riktigt goda.
2 kommentarer:
Modiga kvinna! Det kunde ju varit något giftigt!!!
AnJa: Jag tänkte faktiskt att om det inte varit i en bädd där jag visste att jag bara sått ätbara saker, så skulle jag inte ha vågat. Jag är vääldigt försiktig med att äta växter och svampar som jag inte är helt säker på.
Skicka en kommentar